Mitől fájhat mind a 2 petefészkem?
Ha megnyomom azokon a részeken akkor fáj.
Volt olyan, hogy menstruáció előtt pár nappal és közben is fájt az egyik és akkor azt mondták, hogy lehet valami?buborék nyom?
Most fog 13 körül megjönni. Valakinek volt hasonló? Mitől fájhat? (16 vagyok amúgy)
Ha most jön meg a mensid majd akkor fájhat attól,van akinek fáj, és a melle,meg a hasa is.
De ha felfáztál akkor petefészek gyulladás is lehet,nekem volt már ilyen és kaptam rá egy erős gyógyszert,a házidokim csak megnyomkodta a hasam és közölte amikor mondtam neki korábban felfáztam kicsit hogy petefészek gyulladás,nem küldött sehova hanem felírt egy Naprosyn nevű tablettát(ez a leírás alapjhán különböző eredetű ízületi,izom,csont,sérüléses,sebészi,nőgyógyászati,és egyéb gyulladásos tünetek és fájdalmak csillapítására szolgáló gyógyszerés fájdalom és lázcsillapító hatása is van)
A lényeg hogy várd meg hogy megjöjjön a mensid és ha megjött majd el is múlt pár nap múlva és még mindig fájna akkor keresd fel a háziorvosodat.
Lehet a peteérés (repedés) miatt fáj
Vagy lehet ciszta - Menj el dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!