Hp3 gyanús lett az eredményem, múltév ősztöl küzdök a viszketéssel, folyással?
Hüvelykenet tenyésztést csináltak?
Tehát az orvos úgy kezelt, hogy tudta, hogy milyen kórokozód van és milyen számban.
Amúgy azt is tudni kell, hogy sokszor, akinek többször volt fertőzése és mindenféle kenőccsel, kúppal kezelgették, az válthat ki odalent egy irritációt. Vagyis nem fertőzéstől van a viszketés, hanem magától a kúptól, ahogy irritálja a bőrt.
Én azt tudom neked javasolni, hogy mindenképpen egy olyan orvoshoz menj, aki csináltat hüvelykenet tenyésztést és annak tükrében kezel és nem helyi kezeléssel, vagyis kúpokkal, hanem szájon át szedhető gyógyszerre. Az mindent visz, a húgyutakból is, ahová egy kúp, kenőcs nem jut el, illetve az nem okoz odalent irritációt sem.
És a P3-as eredményt okozhatja gyulladás is, amit egy fertőzés vált ki, avagy méhszájseb, ami meg okozhat állandóan visszatérő folyást, fertőzést. Szóval ha van méhszájsebed, azt is kezelni kéne, nem csak a fertőzést, gyulladást. És ha mindez megvan, akkor csinálni egy hüvelyflóra helyreállítást, erre kapható készítmények tömkelege van vény nélkül a patikában és hidd el, hogy jobb lesz.
Amúgy az életmód váltás is egy szép dolog, de ha valakinek odalent, odabent van valami, ami ezeket a fertőzéseket-gyulladásokat csinálja, akkor előbb azt kell megoldani, ugyanis hiába az életmódváltás, ha a hüvelyflórád nincs rendben, vagy méhszájsebed van.
Illetve amit még olvastam, hogy állandóan ürül a kúp, meg folyik össze-vissza.
Mikor helyezed fel a kúpot? Reggel? Mert akkor nem jól teszed. Ugyanis az ilyen kúpokat este, közvetlenül lefekvés előtt kell felhelyezni, amikor már nem kelsz fel és akkor egész éjjel hat a kúp, a felesleg pedig reggel kifolyik, vagy napközben kicsit szennyezheti a fehérneműt, ezért tisztaságit lehet használni. Bár ha az van nálad is, hogy irritáció lépett fel, akkor maga a tisztasági is okozhat irritációt. Így ilyenkor célszerű reggel megmosakodni odalent kicsit és akkor nem olyan zavaró és nagy mértékű a kúpürülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!