Sos. Menszim van, tegnap jött meg. Annyira fáj, h az hihetetlen. Nem általános menszi gürcs, hanemm nagyon szúr oldalt a hasam és a vaginába sugárzik. Menjek dokihoz?
Nekem is volt már, hogy egyszerűen kibírhatatlannak éreztem. Lassan már csak feküdni volt erőm, tényleg iszonyúan görcsöltem. Azt olvastam, hogy ha mozgunk, az enyhíti a fájásokat, valamint nem szabad sok vörös húst meg zsíros ételt enni, mert fokozhatják a görcsölést!
Én ilyenkor Vénusz cseppeket szedek, ez kifejezetten a menstruációs görcsökre van, és használt is, szóval ajánlom figyelmedbe. :)
Nekem is volt ilyesmi fájásom. Eleinte én is azt hittem, hogy görcsöl a hasam, de hosszabb távon megmaradt a fájdalom. 3 orvos látott, de nem tudták mi a bajom, csak mondták, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót.
Ha tényleg csak görcsölsz, az is lehet ilyen fájdalmas, arra az orvos is csak gyógyszert fog mondani. De az 1-2 nap után elmúlik. Ha továbbra is fáj a hasad, akkor menj orvoshoz, amúgy fölösleges.
Hihetetlen h milyen az orvosi ellatas.
3honapja folyamatosan rosszul vagyik,hanyok,de persze senki nem tud semmit. Mar odaig fajult h ma majdnemelajultam es feher valamik lebegtek a szemem elott :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!