Lehet az hogy egy lánynak már 7 éves korában megjöjjön a menszesze? Nem hiszem hogy hazudik mert a barátnőm de ez akkor is hihetetlen nem?
Figyelt kérdés
az eggyik osztálytársam azzal menőzik hogy 7 éves korában jött meg a menstruációja lehet ez?2009. jún. 1. 18:12
1/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, de eléggé ritka.
2/17 anonim válasza:
volt mar ilyenre pelda, de nagyon ritka, es egyaltalan nem menö dolog :) ez olyan eretlen dolog, ha ezzel villog, hogy az valami szanalmas :) nekem amugy van egy "gyerekem" (gyermekpszichologus vagyok), aki szegenykem 7 eves, nö a cicje, es most van elöfolyasa, pattanasosodik is, meg minden... tenyleg van ilyen :(
3/17 anonim válasza:
Lehet. nekem is van egy ilyen barátnőm akinek korán jött meg (8 évesen) de ők végigjártak miatta egy rakást nőgyógyászt. Szegény 8 évesen (szar lehetett)
4/17 anonim válasza:
Tulajdonképpen lehet, csak menőzni nem kellene vele, mert ez egy betegség. A nemi érést elindító hormonok túl hamar kezdenek termelődni, ilyenkor általában gyermeknőgyógyásszal kivizsgáltatják a kislányt, és hormonkészítményekkel megakadályozzák a kamaszkor (tehát 13-14 éves kor) előtti menstruációt.
5/17 anonim válasza:
Lehetséges, de akkor nagyon fejlettnek kell lennie...
Ha hazudik, akkor még azt sem tudja, mi az a folyás, meg majd ha később fog megjönni neki, akkor meg összesz@rja magát, hogy mégis mi van vele...
6/17 anonim válasza:
Lehet, de az is lehet, hogy csak összekeverte valamivel. Harmadikos koromban, mikor egy barátnőmnek már megvolt, én is azt hittem minden foltra, hogy az menstruációs vér.
7/17 anonim válasza:
Lehetséges, de semmiképp sem menő dolog.
8/17 A kérdező kommentje:
nem tudom! ő mindennap azzal kezdi hogy szijja neked már megjöt a menszeszed? és én mondom még nem ő meg mondja hogy ő neki már megjött 7 éves korában. ugye mien menő vagyok! ezt szó szerint mondja! máskor meg ha összeveszünk azzt mondja hogy de lúzer vagyok hogy nem jött meg:( 12/L
2009. jún. 1. 18:48
9/17 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy elég buta dolog ezzel felvágni
10/17 anonim válasza:
komolyan mondom, ezt nem szeretnem elhinni, hogy van ilyen lany, aki ezzel henceg... kerdezd mar emg töle, hogy ezzel ö megis miert több, hogy ö mar menstrual??? Okosabb töle? Szebbb töle? Jobban szeretik a többiek? Több fiunka tetszik? Ügyesebb a sportban? Netalantan szebben rajzol? Nem hinnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!