Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet az hogy egy lánynak már...

Lehet az hogy egy lánynak már 7 éves korában megjöjjön a menszesze? Nem hiszem hogy hazudik mert a barátnőm de ez akkor is hihetetlen nem?

Figyelt kérdés
az eggyik osztálytársam azzal menőzik hogy 7 éves korában jött meg a menstruációja lehet ez?
2009. jún. 1. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami magas a szellemi színvonala. De még csak 12 éves, egy 12 évestől nem igazán várhatjuk el, hogy megértse, mik az igazi értékek, és hogy ez nem tartozik azok közé.

Ettől függetlenül ismerek én is egy ilyen lányt, aki már 8-8 és fél évesen menstruálni kezdett, meg is állapították, hogy hormonzavarai vannak, és gyógyszereket kell szednie. Én nem hiszem, hogy ez igaz, mert ha az lenne, akkor nem mondogatná ezt egész nap.

2009. jún. 1. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Én azt szégyelltem,h 11 évesen és akkor mondta egyik bnőm nyja,hogy neki már 9 évesen.Mellesleg a legfiatalabb ember akinek megjött az 5 éves volt,de neki vmi súlyos hormonzavara volt,amitől olyan volt mint egy tini,testileg,de nem magasságra v ilyesmi és 5 évesen szült gyereket is.Nyugodtan utána lehet nézni,igaz
2009. jún. 1. 22:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg a kis barátnődnek, ha ismét ezzel "menőzik", hogy inkább szánalomraméltó, hogy így kicseszett vele a természet, hogy 7 évesen megjött neki. semmiképp nem természetes dolog az ilyen, ezt is hozzáteheted. hátha visszavesz kicsit...
2009. jún. 1. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem teljesen 100-as !
2009. jún. 4. 17:06
 15/17 anonim válasza:

Egy volt osztálytársamnak 8 évesen jött meg...

Simán lehet, hogy igazat mond.

2010. jan. 31. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog
2015. febr. 6. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Tuti hazudik
2015. febr. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!