Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől színeződhet el a mellbimbó?

Mitől színeződhet el a mellbimbó?

Figyelt kérdés

Láttam már hasonló kérdéseket a lila mellbimbó kapcsán, de egyik sem volt feltétlenül egyértelmű! Még sosem tapasztaltam hasonlót, ma késő délután, fürdés előtt, nagyon sötét lila volt mindkét mellbimbóm, de csak a bimbó az udvara nem. "Megpiszkáltam", és a közepük kivilágosodott egy pár másodpercre, aztán újra sötétedett. Nem lehet, hogy a hideg hatása lett volna, mert nem volt hideg (és különösen meleg sem), és megkeményedve se volt, és aztán a forró víz alatt sem változott. Fogamzásgátlót szedek, és nem mostanában voltam együtt fiúval. Nem tudom, hogy lehet-e összefüggésben azzal, hogy tegnap este óta igazán fel vagyok fázva, de még eddig nem is tapasztalt mértékben, és ma migrénes fejfájásom volt/ van egész nap.

Köszönöm előre is a segítséget! 21/L

2014. júl. 5. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd, a mellbimbó elszíneződése több mindentől is lehet. Különböző kórokozók, terhesség, de akár felfázástól is. Más elváltozást nem észleltél? Nem viszket, nem érzékeny, nem szúr, semmi?

Ha nem, akkor szerintem elfog múlni hamarosan, akár a felfázással, akár az előtt/után. Ne izguldd túl.

Ha nagyon aggódsz, megmutathatod nőgyógyásznak, úgy biztosan könnyebb lesz beazonosítani a problémád okát.

2014. júl. 6. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!