Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diólevélfőzetben fürödtem....

Diólevélfőzetben fürödtem. Érdekes hatásai lettek ki mit tud nekem erről mondani?

Figyelt kérdés
Írták hogy a diólevélfőzet nagyon jó az ekcémára. Több se kellett becsobbantam és azt vettem észre hogy az intim testtájékom váladékozik olyasmit amit szex közben szokott. Fehér átlátszó nyúlósabb de semmi érdekes. Aztán mikor kijöttem akkor már fehérebb és túrószerűbb valami távozott. Valakinek van ötlete mi lehetett ennek az oka? Köszi

2014. júl. 5. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
a dió az nem mérgező véletlenül?
2014. júl. 5. 15:07
 2/3 acelsziv ***** válasza:
0%
úgy látszik, kihajtott belőled valamit...
2014. júl. 5. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:
A dió az emberre nem veszélyes sőt jótékony hatása van fertőtlenítő meg gombaölő meg minden. patikába vettem ha mások megisszák és nem halnak meg gondoltam én sem fogok... De a gombaölő hatására gyanakszom... de nem voltak tünetek sem szóval nem értem mit ölt ki vagy mi ment végbe.
2014. júl. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!