Zozelelona kérdése:
Mit. Tegyek cérna gillisztás vagyok de nem merem el mondani anyunak gyógyszer nélkül ki tudom irtani 12L?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 01:50
1/11 savanyújóska válasza:
Szerintem, ha nem gyulolod edesanyadat, el kene neki momdani, mert azert ugy sokkal egyszerubb, es egyebkent nem olyan sulyos dolog ez. Ha pedig sajnos nem ez a helyzet, a haziorvosodhoz menj be (TAJ-kartyat vigyel!), es o makd segit. (Bar akkor is kell majd penz gyogyszerre.)
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elkéne nondani de én. Sajnos a félösebb tipus vagyok és anya meg. Tul reagAlos szoval nem merem
2014. jún. 27. 01:59
3/11 anonim válasza:
Muszáj elmondanod, mert azokat a galádokat ki kell hajtani, különben komoly bajokat okozhatnak. Azonkívül megfertőzöd a környezetedet is. Nem szégyen ez, te is úgy kaptad el. Vegyél egy nagy levegőt és hajrá!
4/11 anonim válasza:
Mond csak el neki. Meglátod, nem lesz probléma, mert az sokkal egyszerűbb lesz, mit hogy naponta parázzál. Van rá házi megoldás is, de az orvos sokkal egyszerűbb.
5/11 anonim válasza:
mondd el, mert magadtól nem tudod kiirtani. ebben semmi szégyellnivaló nincs, pláne anyukád előtt. mondd el, mert ott élősködnek benned azok a gusztustalanságok, ne hagyd!
6/11 anonim válasza:
Valóban sürgősen mondd el, mert ez fertőző. Viccen kívül az egész családod is gilisztás lesz nagyon hamar, ha nem tesztek valamit.
7/11 A kérdező kommentje:
ok köszi hétfön megyünk a dokihoz vermox gyogyszert irjon fel adig fokhagymát kell enem :s
2014. jún. 27. 13:40
8/11 anonim válasza:
Helyes! Jól csináltad és jó kezelést kapsz, a fokhagyma és a vermox így együtt tökéletes. Valószínű, hogy majd a lepedőidet, a törölközőidet és a bugyijaidat 90 fokon kell mosni. És ne használjatok közös törölközőt stb. még véletlenül sem, mert ez a cucc tényleg erősen fertőz. Házidokitól megkérdezhetitek, hogy hogy kell eljárnotok. Gyógyulj meg! :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi de a nagyon melegen vasalás nem jó mert csak a régi mosogépünk van a 40 fok a maximum rajta
2014. jún. 29. 01:38
10/11 anonim válasza:
Akkor ki kell vasalni, az is megöli a petéket. A lényeg, hogy egy sima mosás nem veszi ki a petéket, csak a magas hőfok. És esetleg visszakaphatod a férgességet emiatt, vagy valaki más megkapja tőled. Kérdezzetek rá a dokitól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!