Milyen intim zuhanyos folyadekot javasoltok a Lactacyd Femina helyett a hüvely ph megörzesere?
Sajn regota nem kaphato. A MedCar-t kiprobaltam, allergias-fele reakcio (hasznalat utan a külsö nemi szerveken a bör megduzzad, piros, csip).
A Femifit-töl kicsit idegenkedem, mivel szamarkancatej allati eredetü....
Intim lemosot, dezodort es börnyugtato intimkremet latok csak ebböl a termekcsaladbol:
Belsöleg alkalmazhato folyadekra gondoltam, azt hittem, ez kitünik a kerdesböl, hogy a hüvely ph megörzesere.
2., annak idejen nekem pont egy nögyogyasz javasolta a Lactacyd F-t, meghozza egy orosz szarmazasu, aki a termeszetes modszerekben nagyon otthon van...
Akkor a javaslatara gyakrabban hasznaltam, es rendbe is tette a hüvely ph-t, ami elötte mindig savasabb volt. Mivel idegenkedtem megis ettöl, azota nem sokszor hasznaltam, csak erösebb mensesek utan, majd utoljara mielött varandos lettem, es el is fogyott. Most sem tervezem rendszeresen, csak a szüles utani erösebb mensesek utan gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!