Nőneműek, ti fel szoktátok írni ilyen kis naptárakba, hogy mikor menstruáltok?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mire jó? Az baj, ha én sose írom fel?2014. júl. 5. 14:01
1/8 anonim válasza:
Alap, persze. :)
Hogy mire jó? Mondjuk ha késik, akkor képbe vagy, ezen kívül nyomon tudod követni a ciklusodat. Nem tudom mióta menstruálsz, de szerintem érdemes írni, persze ha mindig fejbe tartod az se rossz, de nekem annyi fele kell figyelnem folyton, hogy így egyszerűbb. :D
21/L
2/8 anonim válasza:
Nem baj, ha sose írod fel és persze rendszeres nagyjából. Nekem 29-30 naposak a ciklusaim, ezen nincs sok írni való, azt pedig meg tudom jegyezni mikor volt az utolsó.
Ha valakinek rendszertelen, akkor mindenképpen írni kellene, mert az orvosnak hasznos infó lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) Egyébként 16 vagyok és olyan 11 éves korom óta menstruálok és szerintem nincs semmi baj vele, nagyjából 1 hónap telik el mindig köztük c:
2014. júl. 5. 18:45
4/8 anonim válasza:
Én fel szoktam írni.Ha megjegyzed,akkor nem baj,hogy nem írod fel,csak a nőgyógyász kérdezni szokta.
5/8 A kérdező kommentje:
:/ De ha olyan panasszal megyek oda, aminek semmi köze nincs hozzá? Akkor ugye nem baj?
2014. júl. 5. 20:13
7/8 anonim válasza:
Vannak tök jó Android alkalmazások. Mindent be tudsz jegyezni. Én előtte mindig elfelejtettem hova irtam:D főleg ha sexuális életet élsz,nem árt tudni mikorra kellene megjönni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2014. júl. 7. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!