Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikum kúrán vagyok,...

Antibiotikum kúrán vagyok, még két nap van vissza, ezek segítenek?

Figyelt kérdés
Betadin hüvelykúpot teszek fel este tegnap kezdtem és napközben tejsavas kapszulákat amiket lehet együtt alkalmazni célkezeléssel. Az antibiotikumot szeretném már elhagyni mert már semmi tünetem sincs amikre kaptam, de tudom végig kell szednem, csak közben teljesen ki csinálta a hüvelyflórám és muszáj volt elkezdeni a jódot, hogy megszabaduljak a fertőzéstől, de a tejsav is kell, hogy közben vissza álljon a flóra. Kérdésem arra vonatkozik, hogy aki így csinálta, még nem tudta megvárni az antibiotikum kúra véget mert megőrült már a fertőzéstől és együtt csinálta a jòdot és a tejsavat annál milyen eredmények voltak. Köszönöm!

2014. júl. 5. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
probiotikumot is érdemes ezek mellé szedni,hogy a bélflórád is helyreálljon,az mindennek az alapja
2014. júl. 5. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
bélflóra, hüvelyflóra nem egyre megy..
2014. júl. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!