Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van hasmenésem minden...

Miért van hasmenésem minden tábor vagy kirándulások előtt?

Figyelt kérdés

Borzasztóan zavar mindig ez van :((( sítúrán is ez volt , osztálykirándulásokkor is tavaj tábor előtt és az 1. Napon is amikor buszon ültünk elég kellemetlen volt kibírni 1 és fél órát nem tudom miért én nem merek ilyenkor szóni csak végső esetben mert szerintem gáz ://

Most szerdán megyünk táborba mit tegyek ?? :(( hiába szettem be ilyen cseppeket f.sás ellen de nem nagyon hat :/ mit tegyek ? 15/L

2014. júl. 5. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem a stressztől van,biztos izgulsz előtte.próbálj relaxálni
2014. júl. 5. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez idegi alapon van, "utazási betegségnek" is szokták nevezni. Régebben nekem is volt, tényleg a stressztől van. Nekem ahogy idősebb lettem, és kevésbé stresszes körülmények között utazom, sokkal jobb lett, de konkrétan akkor mikor rossz volt, nem csináltam ellene semmit, úgyhogy ebben nem tudok segíteni sajnos.
2014. júl. 5. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem tudok relaxálni :(( nem tudok nyugodt lenni mert egyrészt a kiránduláson izgulok másrészt azon hogy mi lesz ha megint rámjön a biszba a f.sás :((
2014. júl. 5. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Rohadt egyszerű -- Nem mész kirándulni, otthon maradsz! Probléma megoldva.
2014. júl. 5. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem mondani hogy bunkómparasztok véleményére nem vagyok kíváncsi-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
2014. júl. 5. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd bővebben, hogy mit értesz "bunkómparasztok" alatt?

A kérdésedre válaszoltam, nem értem, mit kellene még a továbbiakban írnom?!

2014. júl. 5. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Izgulsz, ennyi. Én utazás, vizsgák, fontos jelenések előtt rendszeresen hasonló tünetekkel küzdök. Az én praktikám az, hogy indulás/vizsga/jelenés előtt elmegyek wc-re és bemesélem magamnak, hogy "most voltam, nem kellhet". Ez persze, csak kicsit segít.. Ami ténylegesen megoldást jelenthet, ha lefoglalod magad és nem figyelsz rá. Beszélgess, játssz a telódon, keresztrejtvényezz, olvass, bármit, ami leköt. :)

23/L

2014. júl. 6. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!