Miért van hasmenésem minden tábor vagy kirándulások előtt?
Borzasztóan zavar mindig ez van :((( sítúrán is ez volt , osztálykirándulásokkor is tavaj tábor előtt és az 1. Napon is amikor buszon ültünk elég kellemetlen volt kibírni 1 és fél órát nem tudom miért én nem merek ilyenkor szóni csak végső esetben mert szerintem gáz ://
Most szerdán megyünk táborba mit tegyek ?? :(( hiába szettem be ilyen cseppeket f.sás ellen de nem nagyon hat :/ mit tegyek ? 15/L
Kifejtenéd bővebben, hogy mit értesz "bunkómparasztok" alatt?
A kérdésedre válaszoltam, nem értem, mit kellene még a továbbiakban írnom?!
Izgulsz, ennyi. Én utazás, vizsgák, fontos jelenések előtt rendszeresen hasonló tünetekkel küzdök. Az én praktikám az, hogy indulás/vizsga/jelenés előtt elmegyek wc-re és bemesélem magamnak, hogy "most voltam, nem kellhet". Ez persze, csak kicsit segít.. Ami ténylegesen megoldást jelenthet, ha lefoglalod magad és nem figyelsz rá. Beszélgess, játssz a telódon, keresztrejtvényezz, olvass, bármit, ami leköt. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!