Tamponhasználatra különös reakció?
Figyelt kérdés
Eddig életemben egyszer használtam tampont, 15 éves voltam. Nem akartam, de rákényszerültem. Előtte teletömték a fejemet azzal, hogy szűzen nem ajánlott, ezért felhelyezés után rosszul lettem... szédültem, csillagokat láttam és hánytam. Utána még két ilyen próbálkozást is tettem, ugyanezzel az eredménnyel.. (kivéve hányás.) mi lehet? tudatalatti? segítsetek!
16/L
2014. júl. 4. 23:53
1/5 anonim válasza:
Egyszer mesélték, hogy volt valaki, aki szintén rákényszerült és utána elájult. Én még nem próbáltam, de az eddig hallottak alapján nem is lesz hozzá merszem egy ideig... 16/L
2/5 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatót. Van valami allergás reakció, de most nem jut eszembe a neve.
3/5 anonim válasza:
Tampont használni nem "kötelező", ne próbálkozz, ha nem szereted/nem bírod. :) Bármit meg lehet oldani tampon nélkül is, maximum amíg megvan a menzesz, nem fürdesz. Sokakkal megtörtént már, hogy a medence szélén kellett napozgatniuk, nem olyan rettentő. Minden más helyzetre a betét is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!