Perverz nőgyógyász, vagy túlreagálom?
Voltam ma nőgyógyásznál rákszűrést csináltatni, egy arab fickó volt a doki. Megcsinálta normálisan a rákszűrést, aztán mondta hogy a nadrágot felvehetem, de vegyem le a felsőmet meg a melltartómat, megvizsgálja a melleimet hogy van-e benne csomó. Hát mondom oké, levettem, erre megnyomkodta, de aztán meg elkezdte simogatni, komolyan simogatta, szerintem simogatásból nem fog kiderülni hogy van-e benne csomó vagy nincs... aztán még úgy félmeztelenül elkezdte végigsimítgatni a nyakam, állítólag hogy a nyirokcsomóimat ellenőrizze.
Hát én nem értem, szerintem a nőgyógyásznak nem dolga az, hogy a melleimet vizsgálja, de a nyirokcsomó meg főleg nem, vagy tévedek?
22 éves vagyok
Azért azt sem árt tudni, hogy az megy nőgyógyásznak - idősebb nőgyógyász családtag mondta - akinek a nőkhöz való affinitása erősen az átlag felett van!
És az a nők szerencséje hogy elhiszik, hogy a vizsgáló ágyon ők valóban csak munkadarabok.
De az életben így van ez, többnyire azt hisszük el, amit el akarunk hinni!!
"Azért a simogatás furcsa...
Normális orvos nem simogatja."
Nekem eddig az osszes engem vizsgalo orvos atsimitotta -feluletes, valoban simogatasnak tuno mozdulat, ami arra jo, hogy az orvos erezze, hogy van e kituremkedes, csomo a boron.
"Ja, és egyébként van más választásunk?..."
Van. Eloszor is szabad orvosvalasztas van, masodszor pedig egyetlen vizsgalat sem kotelezo.
A simogatást azért meg tudjuk különböztetni a tapintás, nyomogatástúl.
Én biztosan nem mennék többet ehez az orvoshoz.
Mivel valóban szabad orvos választás van ezért ha úgy érzed, akkor keress női orvost.
Nekem is az van kezdettől fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!