Perverz nőgyógyász, vagy túlreagálom?
Voltam ma nőgyógyásznál rákszűrést csináltatni, egy arab fickó volt a doki. Megcsinálta normálisan a rákszűrést, aztán mondta hogy a nadrágot felvehetem, de vegyem le a felsőmet meg a melltartómat, megvizsgálja a melleimet hogy van-e benne csomó. Hát mondom oké, levettem, erre megnyomkodta, de aztán meg elkezdte simogatni, komolyan simogatta, szerintem simogatásból nem fog kiderülni hogy van-e benne csomó vagy nincs... aztán még úgy félmeztelenül elkezdte végigsimítgatni a nyakam, állítólag hogy a nyirokcsomóimat ellenőrizze.
Hát én nem értem, szerintem a nőgyógyásznak nem dolga az, hogy a melleimet vizsgálja, de a nyirokcsomó meg főleg nem, vagy tévedek?
22 éves vagyok
Milyen véletlen, nekem is arab az orvosom, bár velem nem történt még ilyesmi. Amúgy ha szőke hajú vagy, lehet, hogy tényleg nem csak képzelődsz.
18/L
Csak szeretnéd, hogy perverz legyen, de nem az. Amit csinált, az a nődoki dolga, és mivel ORVOS, nyugodt lehetsz, hogy nem a megdugandó nőt látta benned, hanem egy nő testét, amiért mint nőorvos felelős, ha meg kell vizsgálnia.
Valamiért az emberek zöme azt képzeli, hogy egy szülész-nőgyógyász másra sem gondol, csak a lyukra. Holott a szakképzésben beleverik az ember fejébe, hogy a női test puszta élő TESTkétn van előtte, nem pedig szexuális tárgyként. A jobb képzésekben már azt is beleverik a fejekbe, hogy a lelket is lássa mögötte.
Azért a simogatás furcsa...
Normális orvos nem simogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!