Múlt hónapban 2 héttel előbb jött meg, most már a 6. napja hogy késik. Lehet valami baj ebből?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 9 nappal előtt jött meg (10.e helyett 1.jén) 1.je óta számoltam a 28 napot, és ahhoz képest a 6. nap hogy már késik. Aggódhatok, lehet valami baj, vagy hormon zavar lehet az oka? Orvoshoz sajnos a munkám miatt még nem volt időm elmenni, tudnátok nekem segíteni?2014. júl. 4. 13:07
1/3 anonim válasza:
Nemtudom hogyha ez bajt jelent-e,az mar a korodtol fugg mert ha 13-16 kozott vagy akkor ez termeszetes.Azzal tudlak nyugtatni hogy a baratnomnek 5 honapot kesett(nem volt szexualis elmenye) es 5 honap utan megjott.
2/3 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és már 7 éve menstruálok eddig nem volt vele semmi baj, de a mellem eléggé feszül, idegbeteg vagyok és nap közben szokott pár percig görcsölni a hasam. Csak egyáltalán nem értem és egyre jobban rástresszelek pedig tudom hogy ez nem éppen segít rajta :S
2014. júl. 4. 13:18
3/3 anonim válasza:
Én nem régóta menstruálok, de utána olvastam, é van, akinél a menzesz felborulása azt jelzi, hogy valami gond van. Betegség, vagy satöbbi. Én elmennék egy dokihoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!