Lányok! Tamponnal úszás kinek mennyire vált be?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 23:43
1/9 anonim válasza:
Én strandon betét nélkül voltam bent és nem lett semmi bajom. Kimosta a viz mindig nem is ertem hogy nem fogta meg a ver a vizet o.o mind1 sztem ha tampont raksz e nem fogjak eszrevenn
2/9 anonim válasza:
Tampon nélkül szerintem ne menj vízbe, nagy a fertőzésveszély. Én évekig szinkronúsztam, ha megjött tamoont használtam, nekem bevált. Nem kényelmetlen, és gyorsan megszokja az ember, csak úszás után cserélni kell.
4/9 anonim válasza:
Ha nem használsz semmit az gusztustalan
5/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem páran félrértettek. Nyiván a nélkül nem mennék vízbe, hülye én se vagyok. De valahol olvastam, hogy beszívja a vizet, valahol meg hogy nem.
2014. júl. 4. 00:22
6/9 anonim válasza:
Kedves első, köszönjük, hogy mi meg a te véreddel teli vízben fürödhetünk. Gusztustalan. Az emberi önzőség nem ismer határokat...
A kérdésre pedig: szoktam én is tamponnal úszni, eddig még sosem volt gond, csak miután kimész a medencéből cserélni kell.
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Első vagyok. Én azt mondtam hogy betét nélkül mentem be azt nem mondtam hogy nem volt hent tampon :) máskor ne ok nélkül hívj gusztustalannak amikor tampont használtam de nagyon meg volt így betétet Nem raktam be és azt mosta le a viz. De grat neked is
8/9 anonim válasza:
"Kimosta a viz mindig nem is ertem hogy nem fogta meg a ver a vizet "
Na akkor most hogy is van ez? Ha azon csodálkozol, hogy miért nem fogta meg a vér a vizet, akkor csak belekerült a vízbe... ami tampon helyes használatával nem fordul elő.
9/9 anonim válasza:
Én úszom és tampont használok.Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!