Tudtok olyan kórházat ahol TB-re csinálnak mellimplantátum eltávolítást?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 20:22
2/7 A kérdező kommentje:
Szivárog az implantátum, nem akarok cserét csak ezt szeretném eltávolíttatni! Csak magán kórházban lehet? vagy esetleg "sztk-ban" is csinálják?
2014. júl. 2. 20:38
4/7 anonim válasza:
Ahol beraktak, ott ki is kell vegyek.
Ha kiesik a tomes a fogadbol, akkor ahhoz az orvoshoz mesz vissza, aki csinalta, nem? (bar ha ilyen kontar, akkor jobb masikhoz menni) de mindenkepp elobb azokat kerdezd, akik beraktak. Nem irtal ala valami papirt, hogy garanciat vallalnak a termekukre? Beraktak valamit, nem mukodik, meg te fizess a javitasert?
5/7 A kérdező kommentje:
Ahol berakták ott 390-ezerért vennék ki. Az Aestetica klinikán 550-ezerért vennék ki. Csak azért kérdeztem mert a Szent Imre kórházban csinálnak Tb-s plasztikát. Az csak mese hogy ahol berakták ott ki is cserélik ingyen! nekem is azt mondták amikor berakták hogy ingyenes a csere, csak azt nem mondták hogy a műtét fél millió!!!
2014. júl. 3. 15:28
6/7 anonim válasza:
háziorvostól kell megkérdezni, aki aztán beutal valahova, ahol meg tudják mondani. Nem tudom, hogy kiveszik-e TB-re, barátnőm anyukájának daganat eltávolítása után TB-re raktak volna be implantátumot is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod! Szép napot!
2014. júl. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!