Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kicsi a cicim? 16/L

Nagyon kicsi a cicim? 16/L

Figyelt kérdés
Ha hason fekszek, megakadályozza a növésében?

2014. júl. 2. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez a méret így alapból valóban kicsinek számít.

Ellenben sokat változtathat a helyzeten a testsúly/magasság aránya legalábbis ami az összképet és kinézetet illeti...

2014. júl. 3. 11:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Hála a jó égnek, végre egy értelmes választ kaptam!

11-es, magasságom 167cm súlyom 49kg.

Annyi kérdésem volna, hogy ha hason fekszem, akadályozza-e a mellemet a növésében?

EGYEDÜL NEKED JÁR A ZÖLD KÉZ!

2014. júl. 3. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Nem hiszem, hogy akadályozza, de nem vagyok szakember a témában...

Magasság/súly arányban inkább átlagos/normál egyébként szerintem

#11 voltam

2014. júl. 3. 12:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdező, ami irónia azt komolyan veszed, ami nem az, azon meg egyből röhögsz....

Kérdezdd meg a biológiatanárodat, okozz neki egy szép emléket!

2014. júl. 3. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Korodhoz képest sem vészes a 75A, főleg ha későn érő vagy. Kifejezetten előnyödre fog válni, hogy 28-30 évesen is feszes, szép cicid lesz és nem lóg majd a térdedig. 19-20 éves korodig, de akár tovább is nőni fognak még a melleid. A hasonfekvés egyáltalán nem hátráltató tényező növekedés szempontjából.

U.I.: Sajnálom, hogy nem értetted az ironiát a korábbi válaszomnál, de beláthatod, hogy rosszul tetted fel a kérdést. :) Remélem megfelelő választ adtam az információk kiegészítését követően.

Üdv. #3-as :)

2014. júl. 4. 00:38
 16/17 anonim válasza:

Csajszi, őszintén mekkora melleket szeretnél 16!!évesen (kb 20 éves korodig nőnek)?

19 éves srác vagyok. Elég ha csak példaként az osztálytársakat hozom fel. 9.-be szinte mindnek kicsi volt a melle, most ballagáskor pedig mindegyik domborodik rendesen:)

Volt egy csaj, full vékony volt, kicsi mell, közép magas. Most sem olyan magas, kb 170 és most is vékony. De a mellei, te jó ég mekkorák lettek. Szval nem kéne ezen aggódni.

2014. júl. 4. 00:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók mindent elmondtak. Ne aggódj, teljesen megfelelő a méreted, alakod, ahogy leirtad. Fiúként jobban kedvelem a kisebb mellméretet. Nekem ez tetszik. Ha hason fekszel, figyelj arra hogy ne nyomd meg nagyon.
2014. júl. 7. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!