Van még olyan, aki még mindig szenved hüvelygombában?
Nekem semmi nem használt, több dokinál is voltam már, kaptam kúpot, tablettát, szájon át szedhetőt (párom is), fogamzásgátlót szedek, tampont már e miatt elhagytam. Ittam fél évig grapefruit cseppeket is ,de semmi, majd Vénusz cseppet és még mindig fennáll ez nálam. Lactacydot lecseréltem kamillás Niveára. Lentre külön törölközőt használok, nem tangát hordok. Irrigálok, ha érzem hogy baj van. És semmi megoldás!!!!! Kezdek belefáradni :( Szexuális életet alig élek, fájdalmas a behatolás, igy már nem is szexelünk, utána általában már megint elöjön a gomba, most mensi után jött elő :(
Mit tehetnék még???? Kb. 2 éve van ez nálam, de az utóbbi időben már havonta előjött, az előtt meg 3 havonta.

a pasid is kezelve van? ha nem akkor kezeltessétek mert tőle kapod mindig vissza.
a másik, hogyha ennyire makacs a gombád, akkor a beleidben kezd a tisztogatást. kezdj el diétázni, próbáld meg minimálisra csökkenteni a cukor és szénhidrát fogyasztást. vegyél normaflore-t a patikában, ez bélflóra regeneráló. szedd közbe a gréfrút cseppeket. és minden este egyél meg egy gerezd fokhagymát. de persze ezek előtt kezeltesd ki magadat mégegyszer a gombából, és a párodat is és azután kezd el ezeket csinálni.

nem rég kiirtam ugyanezt a kérdést. nos ugyanez a problémám nekem is most tegnap voltam dokinál aki nem nögyogyász hanem direkt ilyen gombákkal foglalkozik. tegnap megvizsgált vett v 3féle kenetet 1hét mulva lesz eredmény,de elmondta h nem gombám van hanem vmimvegyes dolog és méh nyak gyulladásom. tudod miért mert nem volt megfelelelöen kezelve a visszatérö candidám és szépen feljebb kuszott. a nögyogyászom a hibás mert ö 1cer sem vett tölem kenetet,holott ha vett volna akkor teljesen kilennék kezelve. ajánlani tudom h kérj beutalot a bör és nemibeteg gondozoba ez a nö is dolgozik azon a területen,és kérj 1 nagy kivizsgálást.
mi ovszert használunk. a doki azt mondta h az csak a terhességtöl véd de az ilyen korokozoktol nem és ez orál utonis terjed tehát lehet h téged kikezeltek, de a párodban még benne van attol függetlenül h kapott gyogyszert,mert az én barátom is kapott de lehet h nem ment ki belöle,és most jövöhéten ö is szépen eljön velem kivizsgálásra,vesznek töle vizeletet,ondo mintát,húgycsőfalábol mintát. és a végére járunk h most akkor ö valojában egészséges e.
sztem érdemes ezt nektek is végig csinálni nehogy komolyabb legyen a baj,nekem azt mondta a doki h szerencse h megtaláltam öt mert különben már meddö is lehetnék:S nem szabad ezzel játszani, ja és a fogamzásgátlo is hajlamosit!!addig ne szexeljetek amig a párodat nem kezelték ki!illetve ha téged is kikezeltek heti 1szer tejsavkupot használj,és mellözd az irrigátort mert azzal csak visszafertözötsz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!