Miért van, hogy együttlét közben ha kicsit jobban benyomja a párom rettentően fáj?
Nem kell rogton rosszra gondolni, hogy az orvos mit mond... Nekem is rovid belul, es amikor eleri a "veget" iszonyatosan faj.
Neha bevadulunk es olyankor megfeledkezik es bizonyos pozokban nagyon konnyen eleri es beszarok ugy faj, de mivel volt sok masik partnerem es altalaban csak olyanokkal ereztem ezt, akik atlagnal hosszabb szerszammal vannak ellatva, en ezt annak tudtam be, hogy rovid vagyok. Nem zavar, megszoktuk hogy figyeljunk illetve bizonyos pozokat kerulunk.
Rövid a hüvelyed és eléri a méhszájad.
Nekem is előfordul, és olyankor iszonyat fáj... főleg, mikor elmegy, mert akkor ösztönösen tövig nyomja (abban az állapotban nem tud rá igazán figyelni, én meg előfordul, hogy nem "húzódok vissza" időben, így telibe kapja a méhszájat). Hát levegő benn tart (akkor már nem tudok moccanni sem, mert annyira leszorít :) ), és mikor kiveszi, halk sóhaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!