Miért lehet fájdalmat az együttlét?
Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi egy hétben nem sikerült lefeküdnöm a párommal, ugyanis behatoláskor szörnyű éles fájdalmat érzek, így egy ponton nem is sikerült továbbjutnia a hüvelyemben.(Ha ujjal csinálja nem érzek fájdalmat). Sajnos az orvosom csak péntekente rendel, így előbb itt tenném fel a kérdést, hátha valaki volt már ugyanebben a cipőben...
2 hete volt gombás fertőzésem (állítólag a fogamzásgátlótól amit 1 hónapja szedek). A canesten kombi unotól kezdve a betadine hüvelykúpon át a tejsavó kúpig mindent kipróbáltam de semmi sem segített.
Volt már valaki így?
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 16. 09:56
1/1 anonim válasza:
Először is. Adj magadnak időt - és a gyógyulás sem megy máról holnapra. Ugyan a korod nem írtad, de én tudom hogy ez a fájdalom mind a két lehetséges változatban ugyanazt jelenti, ha beteg vagy/voltál vagy sem - TÜRELEM, MERT MÉG NEM VAGY KÉSZ RÁ. És ez nem lóverseny, párodnak is tudnia kellene és figyelnie erre. Továbbá ha nem igazán szereted, amit a párod művel, vagy más problémád van vele - azt jó lenne ha tisztáznátok egymással - mert ez a védekezés a testednek teljesen helyén való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!