Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jon mar meg az elso...

Mikor jon mar meg az elso menzeszem?

Figyelt kérdés
11 eves vagyok, 9 es fel eves korom ota jon a feherfolyasom. Egyszer tavaly barna is jott, elegge sok. Azota meg semmi! A mellem is eleg nagy mar, toppot hodok, szorosodok is de ver semmi! Ritkan szoktam asztizni is. Ez beflyasolja a menstruacio megjovetelet?
2014. júl. 1. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülj ,hogy még nem jött meg. Amúgy 11 évesen maszturbálsz?
2014. júl. 1. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
nem befolyásolja, és örülj neki hogy még nincs addig van nyugi. 11 évesen inkább korai (persze tudom manapság sokan kezdik már ekörül) nem hogy le lennél késve róla. Hidd el föleg iyg nyáron tud kellemetlenséget okozni amikor pont starndolós program lenne de te nem tudsz benne részt venni mert épp megvan.
2014. júl. 1. 13:31
 3/3 anonim válasza:
A legtöbb lány első menzesze 11 és 13 éves kora között jelentkezik először,azonban ez 8 és 16 éves kor között bármikor megtörténhet.
2014. júl. 1. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!