Nem baj ha? . Többi lent
Figyelt kérdés
13 leszek, 70a-s melltartót hordok (kosaras) némelyik osztálytársamnak nagyobb a cicije mint az enyém ès ők méh csak topot hordanak. Nem korai nekem még a melltartó? Kérésre küldök képet2014. jún. 30. 17:03
1/6 A kérdező kommentje:
Még*
2014. jún. 30. 17:05
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem, eddig még nekem is csak topjaim vannak, de most gondoltam éppen hogy veszek én is kosaras melltartót. Én is 13 vagyok és nekem is 70A a méretem.
3/6 anonim válasza:
Az én koromban még nem hordtam melltartót ennyi idősen, viszont a kisebbik lányom februárban múlt 13, Ő már hord. Az Ő mérete is 70A. Sporthoz szokott felvenni sport melltartót. :)
Én személy szerint azt javasolnám, hogy amíg otthon vagy addig ne hordj semmit sem, hogy erősödjön a bőröd és az izmaid. Amikor pedig elmész otthonról, úgy hordhatsz kedvedre. :) Ha van még kérdés, nyugodtan írj!
4/6 anonim válasza:
Én most 15.-én leszek 13 és 70/C melltartót használok tesire,futásra,edzésre sportmelltartót, alváshoz semmit.
5/6 anonim válasza:
Ha zavar akkor hordj te is toppot de ugy tudod tesztelni h jo e rád a melltartó h ha előrenyomod a vállaidat 1 centinél neincs nagyobb hely akkor jó. :))
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha úgy érzed biztonságot ad. És kérlek, ne küldj képet senkinek, még bőven illegális vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!