Előre hozni vagy eltolni érdemesebb a menstruációt?
Szedtél eddig gyógyszert? Mert ha nincsen beállva rá a szervezeted, lehet csak azt éred el, hogy teljesen felborítja a ciklusod.
Ha nem szedted, és védekezésre használnád, magát a gyógyszert a menzeszed második napján kell elkezdeni szedni, aztán idővel beáll a mensid a szünetekre. Nem tudom, ha orvosok mondják, biztos igazuk van, de magamból kiindulva, nekem az első három hónap katasztrófa jellegű volt, mikor elkezdtem tablettát szedni.
Viszont sok barátnőm mondja, hogy el tudja tolni c-vitaminnal a menstruációját, nem tudom hány nappal és hogy, esetleg nézz utána.
de ez nem fogamzásgátló, hanem progeszteron tartalmú gyógyszer, ami beállít egy progeszteron szintet és ha abbahagyod az lecsökken, így leválik a méhnyálkahártya..inkább menstruációs problémákra szokták felírni..
de köszönöm a válaszokat:) pint azért nem akarok fogamzásgátlót szedni mert csak a baj van vele..de fél évben egyszer iylen jellegű beavatkozás megengedett(a dokim szerint is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!