Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja az ilyen gyakori...

Mi okozhatja az ilyen gyakori menstruációt?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon gyakran jön meg a menstruációm, nem voltam orvosnál vele, gondoltam majd rendeződik és visszaáll normálisan.

Ezekben az időpontokban volt meg:

04.09.-04.14.

04.24.-04.29.

05.11.-05.16.

06.01.-06.07.

06.16.-.......

Szerintetek mi lehet az oka? Hormonzavar? Volt már veletek ilyen?

Válaszokat előre is köszönöm!

21/L

#menstruáció #gyakori menstruáció
2014. jún. 16. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen menj orvoshoz, mert valami nagyon nem stimmel, föként, hogy eddig nem ez volt a normális nálad és nem is vagy már túl fiatal ahhoz, hogy ne állt volna be a rendszered.

Több oka lehet, mindenképpen vizsgáltasd ki. De arra figyelj, hogy ne fogamzásgátlóval "gyógyítson" az orvos, mert az csak elfedi a bajt, nem gyógyítja. Ha az orvos ragaszkodna ehhez, akkor keress másikat, mert különben magadat teszed tönkre.

Jobbulast!

2014. jún. 16. 07:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2014. jún. 16. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kb 17napos ciklusaim voltak,pajzsmirigy alulműködésem van
2014. jún. 16. 15:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem vizsgálat nélkül annyit mondtak, hogy lehet, hogy fogamzásgátlót kell szednem.
2014. jún. 17. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:

EZ az, amit NE higyjél el!!!

A fogamzásgátló teljesen kikapcsolja a szervezet hormonrendszerét, és a gyógyszerben lévök veszik át az irányítást. Viszont a fogmazásgátló szedése alatt NINCS menstruáció, hanem megvonásos vérzés, ami csak annynit jelent, hogy a gyógyszerrel bevitt hormonok mennyisége csökken. Ezzel csak azt lehet elérni, hogy az addig rendszertelen menzesz megszünik - és adott esetben végleges meddöséget okoz.

Keress normális nögyógyászt, aki megkeresi a rendellenesség okát, és azt kezeli, nem pedig aki csak a tüneteket akarja megszüntetni.

Ez kb ugyanaz, mintha vakbélgyulladásos tünetekkel mennék orvoshoz és erre erös fájdalomcsillapítót adna csak - nem fáj tovább a hasad, csak éppen belehalsz...

2014. jún. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!