Hólyaghuruttal mit tudok csinálni?
Kezeltetni. Mást nem nagyon...
Lehet épp dicsekedni is vele a barátnőknek, de ezt valahogy nem tartom túl jó ötletnek.
tőzegáfonya jó ötlet
kiprobálhatod ezt is: [link]
főzz cickafarkfű teát, ebben üldögélhetsz is egy picit, meg inni is jó
+ létezik olyan fürdösó ami jó a női problémákra: [link] ezt lehet kapni DM-ben, rossmanban is
én ha ténylegesen nem vagyok betg, akkor a fürdősót használom ... meg teázok
ha érzem hogy jön a baj, akkor cseppek ... aztán ha nem javul akkor sajnos nem kerülheted el a dokit
van még egy dolog amit olvas el: www.gynevac.hu; ha kezd durvává válni a dolog, akkor ez is hasznos lehet
Nagyon köszönöm az ötleteket, kedves utolsó Válaszadó, végigpróbálgatom mindet, hátha valamelyik bejön, mert ez így csak szenvedés, és már elég nehezen tűröm. :S :D
Kedves első Válaszadó: Pontosan ezért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnék orvoshoz menni, antibiotikumot szedni, mert egyrészt 10-12 ezret adtam ki ugyanerre 3 hónapja, és ugyanott tartok, mint akkor, másrészt nem érzem, hogy a szervezetemnek szüksége lenne egy adag méregre. De azért köszönöm szépen a tanácsod! :)
utolsó vagyok: szívesen ... gondolom sejthető hogy én is mit szenvedtem vele :S
nekem azért az utolsó sorban emlitett injekció kúra olyan szinten megoldotta, hogy nyugodtan mehetek szaunázni-uszni, semmit nem szedek össze . nagyjából 2-3 éve semmi komolyabb problémám vele
ja és még 1 jó tanács: soha ne hagyd hogy tenyésztés nélkül adjanak antibiotikumot ... egy 2 napos tenyésztéssel pontosan kiderül, hogy melyik baci kinoz
velem olyat játszottak, hogy 1 hónapon belül felirtak 6 féle antibiotikumot, ami ugy szétvágta a gyomorom, hogy 2 hetet hédereltem a kórházba (aztán 42 kilosan jöttem ki) ...
Megpróbálkozhatsz természetgyógyászokkal is, de eléggé kétesélyesek a módszereik. Nem javaslom, me' a pénzt elkérik, aztán vagy meggyógyulsz magadtól, vagy nem.
(első válaszadó)
leadsz egykis pisit, steril edényben
aztán kitenyésztik belöle hogy milyen bacilus tombol benned, igy tudnak adni pont arra a betegségre antibiotikumot, nem csak hasraütésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!