Gombeelleni tabletátt lehet kapni recept nélkül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 10:04
11/16 anonim 

válasza:

adj hálát a nőgyogyódért, hogy elküldött vércukorvizsgálatra. nálam ott volt a papíron feketén-fehéren, hogy cukorbeteg vagyok, mégse szólt a fax orvos. sok kellemetlenségtől megkímélt volna!
12/16 anonim 

válasza:

egyébként a cukorbetegség jelei lehetnek a hirtelen fogyás - de nálam pl. inkább pont fordítva volt: minden ok nélkül meghíztam, és nem tudtam fogyni, hiába mozogtam és diétáztam. sokat ittam, és sokat jártam pisilni. gyakran éreztem farkaséhséget, és ott voltak ezek a nőgyógyászati problémák, amiket írtam már.
remélem, nálad nincs ilyesmi. de ha mégis kiderül a diabetes, akkor se dől össze a világ. én például azóta tök jól vagyok fizikailag.
13/16 anonim 

válasza:

Majd írd meg, mi lett az eredmény!
14/16 A kérdező kommentje:
még nincs meg az eredmény,mert újra kellett ismételni a vérvételt,mert kétszeri vérvételből egyet csináltak,ha meg lesz megírom
2010. jan. 14. 12:58
15/16 A kérdező kommentje:
a cukor szintem jó,még egy kicsit alacsony is,nekem ez nem okozhatja a panaszaimat
2010. jan. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!