Gombeelleni tabletátt lehet kapni recept nélkül?

sztem nincs.
amivel viszont rá tudsz segíteni a gyógyszer mellett az az, ha a cukorfogyasztásodat visszafogod - főleg, ha gyakran iszol cukros üdítőket, teát, kávét, gyakran eszel édességet. ezeket most fogd vissza, mert a cukor és a gomba imádják egymást.
Homeopátiás bogyó nagyon hatásos -Candida albicans-Szedéséről legjobb,ha homeopátiás dokit kérdezel [link] oldalon.
És csak heti 1x kell bevenni,de fontos a rendszeresség!

pont tegnap mondta anyukám, hogy olvasott a neten olyat hogy lehet szájon át szedhetőt szedni, nos nekem is ez kellene mert sajnos sehogy sem javulok ki belőle. Se kúp, se tabletta, se a szájon át a dokitól............. :(
Ha tudsz vmit kérdező ird meg, nekem is kell!!! :)

nekem kb. 10 évig tartott a huzavona: a gombásból a bakteriálisba és fordítva.
aztán kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. ha a barom orvosok rendesen megnézték volna a leleteket, korábban is látható lett volna.
amióta kezelve van a cukorbetegségem, a leggázabb uszodába is elmehetek, semmi bajom nem lesz. (régen, ha csak ránéztem vmire, már elkaptam...)
ezért is írtam, hogy fogd vissza a cukorfogyasztásodat... sajnos, a magasabb vércukorszint, a nagy cukorbevitel, a sok élesztő kedvez a gombáknak.
viszont abban nem hiszek, hogy házi barkáccsal kiűzhető. keress fel egy normális dokit + gondold végig, amit az előbb írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!