Hogyan kaphattam el a nemi szemölcsöt?
Figyelt kérdés
számomra érthetetlen,ugyanis,másfél éve van párom és csak vele szeretkeztem,valamint nem voltam nyílvános fürdőzőbe sem,és nem ülök le idegen wc-re sem.utána jártam és sok helyen azt írták,hogy szexuális úton terjed.De nem voltam mással a páromon kívül..mellesleg a páromnak nincsen tünete a péniszén.2014. jún. 27. 17:36
1/1 anonim válasza:
Az, hogy neked mással nem volt intim kapcsolatod, az nem jelenti azt, hogy a párodnak sem, nem?
Ha elkaptad nemi úton és a párodon kívül nem volt mással dolgod, akkor tőle kaptad el!
Ezt amúgy egy vírus szokta okozni és van olyan, hogy valaki csak hordozza, de neki magának ilyen szemölcse nincs.
Ha eddig nem voltál, akkor ideje elmenni rákszűrésre, illetve mostantól minden évben, ugyanis ha ez valóban nemi szemölcs, amit a HPV vírus okoz, akkor ha elkaptál egy HPV vírust, akkor az könnyen lehet alapja egy méhnyak daganatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!