Milyen módszerek vannak a seprűvénák megelőzésére, vagy úgy általában az eresedésre hajlamos láb javítására?
Figyelt kérdés
Sajnos egyre több ilyen jön ki rajtam. Nem vagyok túlsúlyos, de valahogy mégis vannak kisebb hajszálerek amikből úgy látom egyre több van a combomon, vádlimon. Amúgy is eléggé látszanak az erek, mert nagyon világos a bőrőm, de így még ezek is..... Valami tipp vagy vitamin vagy kenőcs, bármi jöhet :)
Nem düllednek ki, csak akkor is zavaró és már jó lenne nem lennének többen :)
2014. jún. 27. 13:30
1/2 anonim válasza:
Fiatalon Rutascorbin szedését szokták javasolni. Nem sokat használ, sajnos ez genetika.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen ezt szedtem régebben, érfalerősítő, lehet nem kellett volna abbahagyni..... vagy ki tudja, de valóban lehet genetika.
2014. jún. 28. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!