Debrecenben Dr. Aranyosi János szülész-nőgyógyászról milyen véleményetek, tapasztalataitok vannak?
Szia kérdező!
Én Aranyosihoz járok, és nem is mennék máshoz!!Nagyon jó, kedves és tapasztalt orvos!
Jó választás;)Nem fogod megbánni!
Majd írj, hogy mit tapasztaltál:)
Múlthéten, hétfőn írtam Aranyosinak e-mailt, hogy szeretnék köv. hét péntekre vagy szombatra időpontot.
Megírta, hogy pénteken délutános lesz, így nem adhat időpontot a magánrendelőjében, a szombat kialakulóban, és írjak neki jövőhét szerdán (13-án), akkor már tudni fogja, hogy hogy alakul a szombat. Meg is tettem.
Mai napig nem válaszolt. Telefonon kicsit félnék időpontot kérni, mert azt se tudom hogy kezdjek hozzá:D.
Talán jövőhéten ad időpontot.
nem kell parázni. Szépen felhívod és kész!
Jó napot kívánok Aranyosi doktor úrral szeretnék beszélni!
Bemutatkozol és mondod h időpontot szeretnél kérni, kivizsgálásra, vagy ha van bajod akkor elmondod neki és kész!
Végül felhívtam Dr. Sápy Tamást, aki korrekt volt, rendes és megértette úgymond a helyzetem, hogy első vizsgálat. Azt hiszem, amint felhívtam rá pár napra már adta is az időpontot, akadálymentes volt az egész.
Köszönöm az érdeklődésed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!