Most megjött vagy mi ez?
Figyelt kérdés
10 nappal hamarabb jött meg ha egyáltalán megjött mert csak ilyen barnás valami meg néha kicsit pirosas de nagyon kevés én most nem tudom, hogy miért ilyen vagy felfáztam és azért lehet? mivel lehet hamarabb elmulasztani? meggy esetleg nem jó ellene? mert hát azt mondják citrom is jó ellene de a meggy is savanyú2014. jún. 24. 13:58
1/1 anonim válasza:
Lehet ovulációs vérzés is.
"A peteéréskor minden nőnél szokott jelentkezni kisebb vagy nagyobb mennyiségű átlátszó tojásfehérje-szerű folyás. Ebből egyértelműen megállapítható a peteérés időpontja. Ritkábban pecsételő, barnás vérzés is jelentkezik, ez hormonproblémára is utalhat. Ha a vérzés erősebb, áttöréses és egymás után több ciklusban is előfordul ilyen, akkor érdemes orvost felkeresni."
Ne akard elmulasztani, és nem is hiszem, hogy sikerülne ilyen meggy, citrom izékkel.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!