Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájó, duzzadt nagyajak. Mitől...

Fájó, duzzadt nagyajak. Mitől lehet? Elmúlhat magától? Bővebben alul

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 12:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Két napja kezdett el fájni, de egyre erősebben. A bal nagyajkam külső felén mintha egy ovális vízhólyag szerű duzzanat lenne, de nem alul, hanem inkább a szeméremdombom felé. Eddig nyomásra vagy érintésre fájt, most már minden helyzetben. Az állás, ülés, a fekvés is fáj, a járás pedig majdnem kibírhatatlan, csak lassan éss kis terpeszben. :-\ Nincs folyásom, nem fáj a hüvely bemenetnél, az ágyékom sem, csak a bal nagyajak felső része, ami bedagadt, éles szúró fájdalommal. Valaki tud ebben tanácsot adni? Olvasgattam neten, de egy sem hasonlít erre a problémára.
2014. jún. 24. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz sürgősen.
2014. jún. 24. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
és mi tart vissza attól, hogy orvoshoz menj?
2014. jún. 24. 13:04
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem is hasonló gondom van, végül elmentél a dokihoz,mit mondott?

2014. júl. 1. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Voltam, azt mondta majd kifakad nyugodjak meg, semmi fertőzés nincs, valószínűleg külső fizikai hatás miatt alakult ki,azaz megnyomtam,megütöttem,kidörzsölte valami, szedjek gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót napi 2x, meleg,de ne forró zuhanyt engedjek arra a részre, ne borogassam semmivel, a szőrtelenítés minden formáját felejtsem egy kis időre, és a fehérnemű hordását is, mivel olyan helyen van, ahol irritálja, így laza szellőző ruházatot javasol inkább. Aztán végülis kifakadt, mit mondjak elég undorító volt, (vérzett rendesen, sárgás zöld gennyes folyadék jött belőle) de a fájdalom jelentősen csökkent, hatalmas megkönnyebbülés volt hogy a terpesz helyett majdnem normálisan tudtam járni. Szedtem tovább a fájdalomcsillapítót (én xilox-ot) és szépen gyógyult, pár napig még érzékeny volt, ha kicsit megnyomtam arra is, de már minden rendben.
2014. júl. 17. 16:14
 6/7 anonim válasza:

Szia!

És a helye is eltűnt??

2014. júl. 21. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen. Mikor kifakadt, csak egy pici vágásszerű csík volt a helye ahogy teljesen "kiürült", és harmadnap már nem látszott, szépen gyógyult
2014. júl. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!