Nőgyógyász vagy házidoki?
Figyelt kérdés
Másfél napja barnás-pirosas folyásom van. Én úgy sejtem, hogy gyulladás van a szervezetemben és ezért: múlt héten fájt a torkom, néha el van dugulva az orrom, lappang bennem a megfázás, de nem igazán akar kijönni.
A fogamzásgátlóval csúsztam egy napot, de volt már ilyen sajna máskor is, nem lett belőle semmi baj (baba). Utolsó mensim dec. 21-én kezdődött...
Szerintetek mi lehet az oka?
Nőgyógyászhoz menjek vagy inkább háziorvoshoz?
2010. jan. 4. 16:56
1/2 anonim 

válasza:

a folyás a tabletta csúszással lehet összefüggésben. azzal nemkell rögtön orvoshoz menni, várd meg milesz a vége, előbbutóbb rendbejön állítólag.
a megfázással elmehetsz háziorvoshoz, de ezsem kötelező.
a megfázás amúgy nincsen összefüggésben a folyással,.
2/2 anonim 

válasza:

A gyullads meg a megfázás nem függ össze. szerintem ezzel inkább nődokihoz menj. a fogamzásgátlóval meg kicsit óvatosabban, mert ha egyszer nem csúszik be baba, akkor nem jelenti azt, hogy legközelebb sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!