Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az igaz, hogy ha hason fekszün...

Az igaz, hogy ha hason fekszünk ( pl. alvásnál ) akkor lelapul a mellünk / nem tesz jót neki?

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan ágyat kell venni, amelyiken egy megfelelő mélyedés van kialakítva. ;-)

Nem lesz semmi baja.

2014. jún. 23. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Na megint egy hülyeség amit valaki kitalált talán poénből, és sajnos van aki el is hiszi..
2014. jún. 23. 17:41
 3/6 Fényember ***** válasza:
húú én is régebben azt hittem hogy ezért kicsik a mellem (imádok hason feküdni)de mára már rájöttem hogy ez csak genetika..sajna így alakult :/
2014. jún. 23. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek kényelmetlen hason feküdni. Akinek nem kényelmetlen, annak nem árt!
2014. jún. 23. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi minden válaszolónak ! :)
2014. jún. 23. 23:20
 6/6 Tejesbaba válasza:

Látom hogy már ezer éves a kérdés, de hátha fogja olvasni valaki.

Én azt hallottam régen, hogy a melltartó nem tesz jót hosszútávon a melleknek, mert gyorsabban elvesztik a tartásukat, és van is benne logika szerintem, mert minél feszesebben/fentebb tartja a mellett, az eredeti állapotától annál igazabb lehet, hogy előbb elfogja veszíteni a tartását. Persze genetika, szoptatás, sok minden más is közrejátszhat a dolgokban, de érdemesebb lehet picit nagyobbat venni, ami nem tartja feszesen őket.

okt. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!