Barnázás két menstruáció között. Vélemény?
Fogamzásgátlót szedek. Nemrég tapasztaltam először a két menstruáció közötti, 'félidős' barnázást. Pont a 2 menstruáció között jelentkezik, nagyon gyenge barnázás,
ami betudható a peteérésnek. De ebben a ciklusban 2 menstruáció között nem csak félidőben, de utána is néha néha volt barnázás. De maximum 2 ilyen nap volt
és tényleg csak 2-3 csepp egy nap. Alig volt észrevehető, szinte csak a vécépapíron látszott. A fogamzásgátlót mindig pénteken fejezem be és mindig
kedd-szerdán jön meg.Most is pénteken (2014.06.20.) vettem be az utolsó tablettát, de most már hétfőn(2014.06.23) volt 2-3 csepp barnázás.
Hossza normális. Párommal a szexuális életünk nem mondható rendszeresnek, mert messze élünk egymástól. De ha találkozunk mindig
védekezünk óvszerrel is. Volt pár alkalom, amikor az óvszer felhelyezése előtt, anélkül csináltuk. De ezek soha nem tartottak tovább kb. 1,5 percnél.
Ez mit jelenthet? Utalhat terhességre vagy bármi más nagyobb problémára néha pár csepp barnázás?
(nem tudom mennyire fontos, de most volt érettségi időszak, ami komoly stresszel járt.. )
Nem kérek nőgyógyászati szakvéleményt, sem letolásokat. Tudom, hogy el kéne menni nőgyógyászhoz, megyek is, amint időm engedi.
Addig is kérlek segítsetek.
Köszönöm a válasz. :)
Csináltam egy X-epil tesztet. Negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!