Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség nekem meg fog jönni?

Segítség nekem meg fog jönni?

Figyelt kérdés
nekem vlt egyszer és többet nem..és félek h valami más vlt mi lehetett még ez a vérzés?
2010. jan. 4. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is úgy volt először megjött vagy 4 napra utána pedig 2 hónap múlva csak de ayz nem baj normális. és pont újévkor jött meg :P
2010. jan. 4. 15:03
 2/7 anonim válasza:
Ne aggódj. Ismerek olyat akinek több mint fél év volt az első és a második menstruációja között.
2010. jan. 4. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok lánynál előfordul, hogy az első két menstruációja között hónapok telnek el, ne izgulj. Ha kb. fél év alatt nem történik semmi, akkor érdemes elmenned gyermek-nőgyógyászhoz. De nincs baj, ez szinte biztos!
2010. jan. 4. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek megjött, és utána egy évig nem utána meg jött még egyszer, és utána már rendszeresen jött neki. :) Jó mondjuk ő nagyon vékony, szóval lehetett ez az oka. De amúgy ez normális, azt hiszem 18(?) éves korig normális ha rendszertelen. :)
2010. jan. 4. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
nyugodj meg ez a lányok 99%-nál így szokott lenni h az első mensi után több hónapig nincs semmi. Amúgy 18 év után is lehet rendszertelen vagyis úgy hogy nem napra pontosan jön meg...nagyon kevés az olyan nő akinek napra pontosan jön meg mindenféle tabletták nélkül. Nyugodj meg nincs semmi baj ez így normális:)
2010. jan. 4. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt még anno....

első és második között 5-6 hónap eltelt :|

2010. jan. 4. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
énish nagyon vékony vagyook valaki azt mondja h valszeg ezért nem...
2010. jan. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!