Lehet érezni szerintetek, ha "kipukkadnak" a ciszták?
Figyelt kérdés
Pco-m van,és néha úhy belenyilal a fájdalom a petefészkeimbe,hogy brutális!A menstruációs ciklustól függetlenül, van,hogy a ciklus közepén, és még álltalában a menszesz után.2010. jan. 4. 08:01
1/4 anonim 

válasza:

Ezzel nem szabad játszani. A szervezetben nem egy kis probléma van, ezt kezeltetni kell, és időben, ha lehet, nehogy szövődménye legyen, vagy SOS-be kelljen szaladni a kórházba. Ha netán kipukkad, ki tudja, milyen következménye lehet a szervezetben!?!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de mint írtam PCO-m(sok pici ciszta a petefészekben) van,járok nőgyógyhoz és gyógyszert is szedek.Természetesen nem itt az oldalon akartam meggyógyítani magam,csak kérdeztem,hátha van vkinek tapasztalata.
2010. jan. 4. 10:14
3/4 anonim 

válasza:

Az én petefészkeim is tele vannak cystával.Van amit már kiműtöttek,de nő újra helyette másik.Igazán ezekkel semmit nem lehet tenni,ha gondot okoz,csak akkor nyúlnak hozzá.Ha nem,akkor magától felszívódik.Nekem is szokott fájni,de tényleg nincs mit tenni.Sajnos aki hajlamos rá,annak újra és újra előjön.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2010. jan. 4. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!