Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Először is tudom hogy hülye kérdés de nem bírok megnyugodni. 15 éves vagyok nem feküdtem le senkivel és nem is pettingeltünk. De egyszerűen minden tünet megvan: reggel hányinger, érzékeny a mellem meg még sok ezeken kívül is. Ráadásul a hasamba is tök fura érzés van 1-2 hete. A menzeszem múlt hónapban megvolt de most csak 2 napig volt rendesen aztán csak pár pötty pedig amúgy 6 napig is szokott tartani. Kérlek ne adjatok olyan válaszokat hogy milyen hülye vagy én is tudom hogy így hülyeség de rettegek és mindenféle ötletek jutnak eszembe. Hogy elkábítottak és úgy meg ilyesmik.

2014. jún. 20. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem került spermium a hüvelyed közelébe sem, akkor biztosan nem vagy terhes.

A hányinger meg érzékeny mell lehet hormonális változástól, időjárástól, ezer más dologtól.

A menstruációd pedig biztos nem állt még be, ezért nem ugyanolyan.

Nem kell aggódnod.

2014. jún. 20. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy terhességi tesztet és akkor megnyugszol, met meglátod, hogy nem vagy terhes. A tüneteiddel pedig menj el nőgyógyászhoz, egy vizsgálat nem ártana.
2014. jún. 20. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Tuti nem vagy terhes!!!!
2014. jún. 20. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Létezik olyan hogy álterhesség. Persze nem biztos hogy azod van.
2014. jún. 20. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, nyugi!
2014. jún. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!