Lehetek terhes ilyen helyzetben? (tobbi lent! )
Figyelt kérdés
2honapja nem szexeltem es azota 3szor menstrualtam is,de most megint megkellett volna jojjon a verzes,de nem jon,es felek nagyon,mert nekem nem szokott kesni,sot gyakran szokott jonni.Elnezest,de nincsenek ekezetek,ezert irtam igy.2014. jún. 15. 10:55
1/12 anonim válasza:
Eleve nem lehetsz terhes, ha már az utolsó aktus óta háromszor menstruáltál.
Biológia óráról ne nagyon lógj szerintem!
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy szinte lehetetlen,hogy terhes legyek,de hallottam esetekrol amikor az illeto menstrualt mikozben terhes volt,ezert felek!Amugy az utobbi idoben fogytam nagyon nagyon sokat,kb 4kg-t es az en testsulyomnal ez sok,mert 47kg-rol fogytam 43-ra..es sokat stresszelem magam es gondoltam ezekre a tenyezokre is,dmegis felek,mert nekem mindig sokszor jott es nagy mennyisegben..
2014. jún. 15. 11:27
3/12 anonim válasza:
Ezer oka lehet, hogy késik, de tuti, hogy nem vagy terhes, az idegességtől viszont késhet. Az, hogy valaki menstruál terhesen, eleve nagyon ritka, háromszori menstruáció esetében pedig egyenesen kizárt a terhesség. Mióta késik amúgy?
4/12 anonim válasza:
Mennyi idős vagy, mert az sem mellékes.
5/12 A kérdező kommentje:
Majus 17.-en jott meg es mar kellene jojjon megint..nalam ugy volt hogy beteg lettem apr.12.-en,tartott egy hetig es utana ra par napra megint megjott es 2 hetig tartott es ezutan megint kb egy het vagy tobb eltelt es megjott majus 17.-en..es en megvoltam evel szokva,mert mindig igy jott es evente 2szer-3szor beteg vagyok 2 hetig es a tobbi menstruaciom tart mindig kb 6-7 napot..17eves vagyok.
2014. jún. 15. 13:04
6/12 anonim válasza:
Szerintem a fogyás miatt nem jött meg a vérzésed, mivel ez befolyással van a ciklusra. Ha ennyire nyugtalanít, akkor csinálj egy terhességi tesztet.
7/12 anonim válasza:
17 évesen alig 43 kg vagy, fogytál hirtelen sokat. itt a válasz, hogy miért nem jött meg.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is a fogyás lehet az oka.
9/12 A kérdező kommentje:
oszonom a valaszokat!Igy kb mikor fog megjonni?Ebben a honapban kimarad ezek szerint vagy nem tudhatom ezt?
2014. jún. 16. 17:13
10/12 anonim válasza:
Hát ha nem szedsz fel pár kilót, akkor nem jön meg. Pl. az anorexiásoknak teljesen megszűnik a ciklusuk. Ezzel nem azt mondom, hogy te az vagy, csak példa arra, hogy bizony, teljesen el is maradhat. Az meg ugye elég hosszútávú és súlyos gondokat is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!