13 vagyok és egy szintén 13 éves barátnőm hát hogy is mondjam, folyton kielégíti magát (ujjazza magát).! Mit csináljak? A többi lent!
Ne keseredj el, teljesen megértelek és igazad van, csak jót akarhattál neki!!
Ne törődj az agresszív ösztönlény válaszolókkal, akik csak a saját örömszerzésükkel foglalkoznak és mindent elkövetnek, hogy meggyőzzenek vélt igazukról.
Teljesen érthető, hogy aggódtál, valami igazság van is abban, hogy a túlzott maszturbálás nem tesz jót, már csak azért sem, mert nagyon leköti a barátnőd gondolatait és elvonja mástól, ami sokkal fontosabb lenne ebben a korban.
Nem szólnék senkinek sem, mert esetleg hasonló durvaságokat kaphatnál, na nem anyukádtól, hanem másoktól.
Esetleg a barátnődnek próbáld elmagyarázni hogy azért fogja vissza kicsit magát.
Én 11 évesen kezdtem, azóta nem tudok leállni. Már napi 4x- 5x is keverem, és nagyon élvezem.
20/F
Ti bunkók, egy 13 éves kislánnyal "beszéltek".
Ha a barátnőd tényleg állandóan maszturbál, valószínűleg
jó nagy *** lesz, mire felnő. Amit csinál, az nem baj, de úgy
látszik, a mértékletességről még nem hallott.
Javaslom neki, hogy az erre szánt idő felét töltse a tankönyvével.
Te pedig ne aggódj ezen. Tartsa tiszteletben, hogy
ez téged nem érdekel és ne tukmálja rád. :-)
Miért nem hiszitek el, hogy egy 13 éves tényleg jót akar, de nem tudja hogy hogyan ? Pont azért kérdez. Pont ezért van ez az oldal ?
Szerintem jó, hogy megkérdezted !!!!
Nyugodtan merjél kérdezni !!!!!
Szerencsére jópár normális és normális stílusú választ is kaptál.
Szerintm se szólj senkinek őrajta kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!