Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 vagyok és egy szintén 13...

13 vagyok és egy szintén 13 éves barátnőm hát hogy is mondjam, folyton kielégíti magát (ujjazza magát).! Mit csináljak? A többi lent!

Figyelt kérdés
nem tudom ezt hova tenni mert szerintem nem lenne neki szabad h így fogalmazzak. Nekem is mondta már többször h csináljam meg minden de én egyáltalán még csak gondolni sem akarok ilyenre. Szerintetek szóljak a szüleinek? Vagy anyukámnak?

2014. jún. 20. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Ne keseredj el, teljesen megértelek és igazad van, csak jót akarhattál neki!!

Ne törődj az agresszív ösztönlény válaszolókkal, akik csak a saját örömszerzésükkel foglalkoznak és mindent elkövetnek, hogy meggyőzzenek vélt igazukról.

Teljesen érthető, hogy aggódtál, valami igazság van is abban, hogy a túlzott maszturbálás nem tesz jót, már csak azért sem, mert nagyon leköti a barátnőd gondolatait és elvonja mástól, ami sokkal fontosabb lenne ebben a korban.

Nem szólnék senkinek sem, mert esetleg hasonló durvaságokat kaphatnál, na nem anyukádtól, hanem másoktól.

Esetleg a barátnődnek próbáld elmagyarázni hogy azért fogja vissza kicsit magát.

2014. jún. 20. 17:54
 12/16 anonim válasza:
0%

Én 11 évesen kezdtem, azóta nem tudok leállni. Már napi 4x- 5x is keverem, és nagyon élvezem.

20/F

2014. jún. 20. 21:46
 13/16 anonim válasza:
42%

Ti bunkók, egy 13 éves kislánnyal "beszéltek".

Ha a barátnőd tényleg állandóan maszturbál, valószínűleg

jó nagy *** lesz, mire felnő. Amit csinál, az nem baj, de úgy

látszik, a mértékletességről még nem hallott.

Javaslom neki, hogy az erre szánt idő felét töltse a tankönyvével.

Te pedig ne aggódj ezen. Tartsa tiszteletben, hogy

ez téged nem érdekel és ne tukmálja rád. :-)

2014. jún. 21. 15:52
 14/16 anonim válasza:
38%
Ezzel tényleg semmi gond nincs. Ha jól esik neki akkor csinálja. Teljesen természetes dolog.
2014. jún. 21. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Aztamocskos, hogy ide mennyi álszent gyökér jár...
2014. jún. 23. 08:51
 16/16 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem hiszitek el, hogy egy 13 éves tényleg jót akar, de nem tudja hogy hogyan ? Pont azért kérdez. Pont ezért van ez az oldal ?

Szerintem jó, hogy megkérdezted !!!!

Nyugodtan merjél kérdezni !!!!!

Szerencsére jópár normális és normális stílusú választ is kaptál.

Szerintm se szólj senkinek őrajta kívül.

2015. jan. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!