Menstruáció során normális ilyen mértékű fájdalom?
Nekem nem szokott így fájni csak kicsit. Viszont a tesomnak is ennyire fáj amikor megvan neki. Ő 16.
Még nem volt dokinál, szerinte normális, bár akkor utál nőnek lenni :)
13/l
Tizenéves vagy, ilyenkor megbolondulnak a hormonok.
De ha elviselhetetlen a fájdalom, esetleg sokat barnázol vérzés előtt, erős görcseid vannak, akkor igen, érdemes lenne ezt kivizsgáltatni. Nőgyógyásszal is és endokrinológussal is (ő a "hormondoki").
Lehet, hogy ösztrogén dominanciád van, vagy alul működik a progeszteron a szervezetedben pl. Számos oka lehet ennek, ki kellene vizsgálni.
Remélem, akinek a dokija egy 13 éves lánynak fogamzásgátlót írt fel, az először alaposan megvizsgálta, hogy hogy állnak a hormonjai. Mert a hormonális fogamzásgátló ösztrogén dominanciát képes okozni, az pedig később meddőséget!
Amúgy meg bármilyen korosztálynak inkább az Aviva tornát javasolnám, az nem avatkozik bele a hormonháztartásba.
Aviva? Pfff... nekem semmit nem használ.
Igen, normális. Nekem néha semmi, vígan elvagyok, máskor meg kis híján elhányom magam, vagy ájulásérzetem, sírhatnékom van minden pillanatban.
Megvizsgálta, igen. Evidens, utolso.
Sajnos nem minden dokinak evidens...szerencséje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!