Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud segiteni? Nem...

Valaki tud segiteni? Nem tudom mi tevo legyek

Figyelt kérdés

1 honapja mikor a baratom kielegitette magat az ujjat egy kicsit belem nyomta, de nem teljesen kb. egy cm-ig. Annyira beparaztam, hogy azota mar öt tesztet csinaltam es mind negativ lett. Hetfon kellett volna megjonni erre kedden jott meg, de azota gyenge es eleinte kicsit barnas volt. Azota kicsit erosodott de nem sokat. Az utolso tesztet kedd reggel csinaltam meg. Olvastam olyat, hogy van olyan amikor valaki terhes akkor is meg van neki csak gyengen.

Ugyan ugy menzesz elott fajt a fejem, elojottek pattanasok.

Ugye nem lehetek terhes?

2014. jún. 19. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
nőgyógyász
2014. jún. 19. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
mert lehet komolyabb baj is?
2014. jún. 19. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Várj egy picit belenézek a varázsgömbömbe :D

Az a biztos ha időt szánsz erre és elmúlik a bizonytalanságod.

Megismétlem. Nőgyógyász.

2014. jún. 19. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Na és ha terhes vagy akkor mi van? :D Rohadt társadalom, rohadt beteg emberek, akik a terhet látják az új életben. Félnek a tetteik következményeitől, félnek a jövőtől, félnek a múlttól, hogy ki ne derüljön, félnek az élet nyújtotta kihívásoktól, mert nem felelnek meg az elképzeléseknek, és így csupa szenvedés lesz az osztályrészük. Gyönyörűségesen szánalmas az ember. xD Jó magam se vagyok kivétel félreértés ne essék, de én már kezdek kilépni ebből az undorból.
2014. jún. 19. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogy kell ezért orvoshoz menned!

Nem lehetsz ettől terhes, de vegyél tesztet és az kimutaná!

2014. jún. 20. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért is kellene ezért nőgyógyászhoz menni? Csinálj 2 tesztet az már egészen biztos, hogy pontos eredményt ad.
2014. jún. 20. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!