Mit tudtok ajánlani mestruációs görcs ellen? :mert egy gyógyszer sem használt amit próbáltam.
szia!
Mozgás, és meleg fürdő. A legjobbak. Én, ha fáj a hasam, el szoktam vinni a kutyát sétálni. Pár 100 méter után már nem is fáj a hasam.
Este meg belefekszek egy kád vízbe, és lazulok.
Nem lesz a fürdőtől semmi bajod, vannak akik vízben szülnek, és túlélik :). Csak ne legyen forró a víz, mert nagyon megindul a véred!
Hidd el, ha rá koncentrálsz, akkor jobban fáj!
Én is ilyen voltam egész fiatal koromban. Nekem orvos írt fel injekciót, ampullásat, fájdalomcsillapítót és görcsoldót, azt beleöntöttem kis gyümölcslébe, orr befog, gyógyszer lehúz, majd inni rá még gyümölcslevet.:) Erősebb volt is így, meg hatásosabb is, előbb csillapította a fájdalmat. Vagy amit még ajánlottak, hogy már a menzeszt megelőző nap megelőzésként kezdjek el gyógyszert bevenni, csak hát mivel soha nem volt napra pontos a vérzésem, így nálam ez nem volt megoldás. De nálad akár lehet is. Illetve még ami a lényeg, hogy mindig legyen nálad gyógyszer és ha érzed, hogy kezdődik, azonnal vegyél be gyógyszert, az is segíthet.
De amikor már elkezdtem nemi életet élni, akkor ugye fogamzásgátlót szedtem, ami kikapcsolta a rendes ciklust, így a megvonásos vérzésem, ami fogamzásgátló mellett volt, az már egyáltalán nem járt ilyen fokú fájdalommal, csak nagyon enyhével.
Amikor pedig már szültem is, akkor meg már a rendes menzeszem sem fájt szerencsére, elég egy sima erősebb görcsoldó, de az sem kell mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!