Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hirtelen elkezdett sport...

Hirtelen elkezdett sport miatt menstruáció?

Figyelt kérdés
Mivel nem sportoltam ezelőtt semmi, elhatároztam, hogy most nyáron ráncba kapom magam. Kb. 5 napja elkezdtem futni olyan napi 2kmeket, meg tornázgatni és észrevettem, hogy az utóbbi 2-3 napban mintha megjött volna. Mi ez? Lehetséges, hogy a sport miatt? Elvileg lenne még egy hetem a "normális" menzeszemig.
2014. jún. 19. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Az életmódváltásoknak vannak különböző hatásai. Pozitívak és negatívak is. Igen, lehet a sport miatt (persze, ez sem biztos). Ha nagyon aggaszt elmehetsz nőgyógyászhoz, de ha most csúszott először, szerintem abszolut nem kell aggódnod.

Korod? Egyébként sokszor még csak életmódváltás sem kell ahhoz, hogy elcsússzon egy kicsit. :)

2014. jún. 19. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
17. De sosem sportoltam semmit. 3 éve tesiből is felmentett vagyok. Most nyári szünetben jutott eszembe, hogy elkezdek sportolni és egyből futással kezdtem.
2014. júl. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!