Mestruáció alatt lehet sportolni/fogyni?
Figyelt kérdés
Hát az van hogy ma volt tesi és megvan reggel jött meg futottunk tesin és ugy megfájudult a torkom,hasam(nagyon) és a lábaim és holnaptol akartam kezdeni a fogyást nonstop sport és egéséges életmod ez alatt lehet mert mindt mondtam aport közben fájt még kicsit alul is :(2014. máj. 20. 12:05
1/4 anonim válasza:
Lehet sportolni, de van akinek nem esik jól. Azért sétálni kiválóan fogsz tudni menstruáció mellett is, és egy óra séta bőven elég mozgás, ha eddig semmit nem csináltál.
2/4 anonim válasza:
Fogyás = egészséges táplálkozás (célszerűen), ezt nyilván mindig lehet sőt kellene.
Sport - mint írták ha nem esik jól, akkor lehet könnyíteni rajta. Egyrészt nem ezen múlik a fogyás, ezeken a napokon csinálhatsz nyújtásokat, qigongot, gyógytornát.
Elvégre ha komolyan gondolod az egészséges életmódot akkor erősítesz is, tehát nem is árt átmozgatni alacsony terheléssel a testedet, ízületeidet, nyújtást végezni.
3/4 anonim válasza:
sportolni nyugodtan tudsz hisz én tornász vagyok és táncolok es sokszor akkor van meg mikor gontos verseby van es nem hagyhatom ki
ha faj a hasad a mozgastól jobb lesz:)
4/4 anonim válasza:
Általában nem ajánlott menszi alatt megerőltetni a szervezetett,de ez inkább a hasra vonatkozik, de könnyebb kardióedzéseket(futás, biciklizés, séta stb.)nyugodtan mehet.Sőt szerintem erősíteni is lehet,csak a hasizmost hagyd ki, viszont a jóga, pilates stb.nagyon jó hatással van a menstruációs fájdalmakra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!