Norculut szedése után hány nappal jött meg nektek? Szedtetek utána Clostilbegyt-et? Vagy ajánlott valami mást az orvos?
A gyógyszer által előidézve, az abbahagyástól számítva asszem a 3. nap környékén, de ez nem igazi menstruáció, hanem csak egy mesterségesen előidézett vérzés. Szedtem Clostyt, de nem segített. Elmentem egy másik dokihoz, aki meglepve tapasztalta, hogy az előző ultrahangos vizsgálat nélkül írta fel a Norcolutot és a Clostyt, és így a méhnyálkahártyám még vékonyabb lett. Merckformin+Candida/Paleolit/Szénhidrátcsökkentett diéta+mozgás(Aviva/hastánc/hormontorna) hozta meg 3 hónappal később rendesen.
Az étrendváltás volt ebből az orvos szerint az egyik legfontosabb (persze a mozgás is), de nekem PCOsom és inzulinrezisztenciám volt, ezért a Norcolut csak rontott a helyzeten. Neked mit mond az orvos, mi miatt nem jön meg? Nekem annó a fogamzásgátló abbahagyásakor derültek ki ezek, majdnem 1 évig nem volt magától menstruációm.
Az aviva torna beállítja a hormonműködést rendesen, egy alkalom, és nem drága a tanfolyam, érdemes elmenni és megtanulni, viszont hormontartalmú gyógyszert nem szabad mellette szedni, mert ez már önmagában egy hormontorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!