Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nagyajkamon már egy pár...

A nagyajkamon már egy pár napja van egy borsó méretű csomó, és fáj is, mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nem rég vettem észre, és be is van dagadva ráadásul fáj is. Nem merek szólni anyának, és orvoshoz sincs már idő elmenni ugyanis holnap utazok nyaralni. Nem pattanás, nemtudom mihez hasonlítani csak egy piros dudor. Mi lehet ez?:( Bekentem már bepantennel, neogramormonnal és canestennel de persze egyik sem segített. Ötlet? Kinek volt már hasonló?

Egyébként nekem ilyen többször előjön, általában magától elmúlik de ez most nagyobb és jobban fáj mint ami eddig szokott, ráadásul van mellette egy másik, de az már gyógyul, tehát nem fáj és nem is nagy. 14/L

2014. jún. 18. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Borotválod?
2014. jún. 18. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Szoktam, de egy ideje nem borotváltam le
2014. jún. 18. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már jó ideje ott van, és fáj is, akkor az orvos lenne a legjobb megoldás.
2014. jún. 18. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem segít egy krém sem, hiába kened, hiszen nem tudod mi az és mi való rá.
2014. jún. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!