Mi lehet ez a csomó?
Figyelt kérdés
Hello!
Kezdésnek szögezzük le, hogy 14 éves vagyok, és fiú. Kb. egy hete észrevettem egy kisebb kis csomót a 'mellem'-ben. Azóta minden nap figyelgetem, hogy nő-e, vagy ilyenek.
Néha kicsit növekszik(akár borsó méretűre is), de van hogy összemegy.
Nyomásra eléggé érzékeny(szúró, feszítő érzés). A mellbimbóm alatt van közvetlenül.
Olyan, mintha hozzá lenne nőve, azaz azzal együtt mozog, nem lehet elválasztani.
A kérdések pedig a következőek:
-Mi lehet ez?
-El fog múlni magától?
-Érdemes vele orvoshoz fordulni?
A válaszokat előre is köszönöm Nektek, a hasznosak jutalomban részesülnek!
2014. febr. 24. 22:36
1/5 anonim válasza:
Serdülőkorban van egy időszak, amikor ideiglenesen a szervezetben a női nemi hormonok kerülnek túlsúlyba. Ilyenkor fiúknál is tapasztalható a mellbimbó megduzzadása, érzékenysége. Ez teljesen normális és idővel magától elmúlik, ahogy a hormonjaid rendeződnek!
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom, a hormonális zavargások idején a tejmirigyek fiúknál is duzzadtabbak lehetnek. Rendeződik a dolog.
3/5 anonim válasza:
Beléptél a kamaszkorba és ekkor a hormonok hatására babszemnyi csomó keletkezik a mellbimbó alatt.Ez normális ,minden fiúnál előfordul .Hónapokig ott is lehet,eléggé fájdalmas érzékeny időnként.Kerüld a haverokkal a birkózást.Nekem is volt ilyen ,annak idején .
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek a gyors, korrekt válaszokat, megkaptátok a pontot!
Ha valakinek van még véleménye, szívesen olvasom, írja le bátran!
2014. febr. 24. 22:48
5/5 anonim válasza:
Fiamnak is volt ilyen, pár hónap után elmúlt, persze azért nem árt megnézetni orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!